Pàgines

4/7/12

VOLVER A EMPEZAR

I  si poguessim tornar al passat i refer la nostra vida...

 

   
Aprofitant el fet que Robert Zemeckis, director d'entre altres de films com Regreso al Futuro o Forres Gump, pareix que durà a terme l'adaptació cinematogràfica d'aquesta genial novel·la publicada fa uns anys, quin millor moment que recomanar-la ara i donar l'oportunitat a tots els amants de la bona literatura d'anticipació i en general a les bones històries intemporales, de gaudir d'un relat certament apassionant.  

Jeff Winston té 43 anys i un matrimoni més bé avorrit. I un dia de l'any 1988 simplement mor d'un atac de cor. La sorpresa serà que es tornarà a despertar l'any 1963 a l'edat de 18 anys i amb tots els records de la seva vida intactes. Una vegada superat el shock inicial haurà de fer front a una segona oportunitat a la seva existència però en aquest cas amb el coneixement de tots els fets futurs que succeiran amb el pas del temps i dels quals intentarà aprofitar-se per millorar el que pugui el temps que li queda per viure. No obstant, haurà molts de camins i dubtes amb els quals el nostre protagonista haurà de fer front: Ha d'intervenir en els aconteixements que passen al seu voltant, com per exemple la mort del president Kennedy? S'ha de tornar a casar amb la mateixa dona? Ha de passar per les mateixes coses o ha de seguir una senda totalment diferent? 

Moltes seran les qüestions a resoldre en aquesta emocionant història plena de sentiments que arriben a arrelar fons dins el nostre cor i de la qual no és fàcil fugir en cap moment. Al llarg de la seva nova vida trobarem intrigues, drama i sobretot sentiments en un llibre guanyador del premi mundial de fantasia i del qual el seu autor Ken Grimwood preparava una continuació abans de morir prematurament als 59 anys.

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario